En oberoende informationstjänst.
 
Akut tandvård

Då ska du boka akut tandvård

Har du ont i munnen eller tänderna? Det kan finnas en infektion i tandköttet eller så kan du ha tappat en lagning.

Då är det viktigt att boka akut tandvård i Stockholm

Om du har ont i munnen eller tänderna så är det viktigt att kontakta en tandläkare. Då kan du få hjälp med ditt besvär och även få svar på varför det gör ont. Väntar du för länge finns det en större chans att problemet utvecklas och blir svårare att åtgärda vid ett senare tillfälle.

Så här går en undersökning till

Hos Aqua Dental kan du antingen gå på en vanlig undersökning eller en akutundersökning hos en akuttandläkare. På en vanlig undersökning tittar tandläkaren på alla dina tänder, tar röntgenbilder och utvärderar vad som kan behövas åtgärdas i munnen och därefter kan man boka nya tider om det behövs.

På en akutundersökning hos en akuttandläkare fokuserar man på tanden eller problemet i munnen som patienten söker hjälp för. Akuttandläkaren riktar in sig på att ställa en diagnos, hitta problemet och sedan åtgärda det. Tandläkarna gör alltid allt de kan i mån av tid och kapacitet. Det kan därför vara svårt att få till en permanent lösning direkt. Då kanske man får lösa situationen provisoriskt, lindra smärtorna och boka en ny tid så fort som möjligt.

Nu kan du även gå på akuttandvård på helgen.

© TandvårdsGuiden 2016· All Rights reserved.
Terms of Use